8 juni 2021

Rouwgroep Synthese van start

Synthese start met een gesprekgroep ‘Omgaan met verlies’ voor mensen die een dierbare zijn verloren. De gespreksgroep bestaat uit 6 bijeenkomsten en gaat 29 juni van start. De bijeenkomsten vinden plaats bij Synthese in Venray.

Het verliezen van een dierbare brengt rouwgevoelens met zich mee. Rouwen is langzaam maar zeker begrijpen dat jouw leven ingrijpend is veranderd door het verlies van iemand die je lief is. Rouw neem je mee, overal waar je komt en overal waar je gaat. Rouwen vindt plaats op alle lagen: in gedachten, in gevoelens, in je lijf en in de waarneming van de wereld om je heen. Ieder mens gaat op eigen wijze om met gevoelens van rouw. Een rouwproces verloopt voor iedereen anders.

Delen van ervaringen:

Het delen van ervaringen met anderen die een dierbare zijn verloren, kan steun geven. Samen in gesprek over ‘hoe om te gaan met deze ingrijpende gebeurtenis in je leven’. Jolanda van der Weiden en Anja Damhuis gaan de groep begeleiden. Data van de bijeenkomsten zijn: dinsdag 29 juni, 13, 20, 27 juli en 3 en 10 augustus van 13.30 tot 15.30 uur. De bijeenkomsten vinden plaats bij Synthese, Leunseweg 51 in Venray. Er zijn geen kosten aan verbonden. Minimum aantal deelnemers is 6 en maximaal 8. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anja Damhuis, mail: a.damhuis@synthese.nl of tel. 06 36164919. Aanmelden kan via www.synthese.nl

Deel dit bericht